Arhive: Testimonials

Post Type Description

Mona Constantinescu

Am ales Adventure Time pentru prima mea plimbare cu caiacul, câteva ore foarte frumoase pe apa Deltei Neajlovului. Este o activitate la care eu voi reveni cu plăcere și pe care o recomand tuturor iubitorilor de natură care au nevoie de câteva momente de liniște sau de puțină mișcare. Mulțumesc echipei pentru plimbarea grozavă printre lișițe și stuf!

Ludmila B

Fiecare tura cu AdventureTime este deosebita! Cosma si Madalina sunt niste oameni calzi, haiosi, blanzi, interesanti si mereu te poti baza pe ei. Locurile alese pentru ture sunt in mijlocul naturii, unde ai ce sa vezi, te relaxezi si te deconectezi de cotidian. Bravo AdventureTime, sa o tineti tot asa!

Vlad Balan

Dupa o tura prin delta cu plecare din Murighiol nu pot sa spun decat ca oameni sunt foarte prietenosi, super organizati si capabili sa ofere aventura cat cuprinde. Mada si Cosma au avut grija sa ne simtim foarte bine, cu toate ca a fost prima experienta cu caiacul pentru majoritatea din noi. Recomand AdventureTime si planuiesc sa revin pentru o tura viitoare pentru ca a meritat.

Vigi Radu

Am facut o tura de caiac foarte reusita pe lacul Snagov, in conditii de ploaie (nu a reprezentat un inconvenient, ci a fost chiar un plus in conditii de echipare adecvata)! Organizare foarte buna, comunicare foarte buna, echipament foarte ok. De repetat!

Roxana Maria Pislaru

Am participat la tura de caiace de la Cazanele Dunarii, iar dupa aceasta experienta nu pot sa spun decat: oameni prietenosi, super organizare, locatie extraordinara si aventura cat cuprinde! Cosma si Mada au avut grija sa ne simtim in largul nostru, cu toate ca a fost prima experienta cu caiacul pentru majoritatea din noi. Recomand cu caldura AdventureTime si planuiesc sa revin pentru o tura viitoare.