Declaratie pe proprie raspundere

 

Declaraţie pe propria răspundere

 

 

Subsemnatul, având datele de identificare indicate în mesajul de confirmare trimis către AdventureTime, declar următoarele:

 

 1. Închiriez, de buna voie echipament destinat activităților nautice de la Adventure Time, asa cum acesta este indicat in oferta AdventureTime („Echipamentul”).
 2. Declar și înțeleg că pe întreaga durată a participării subsemnatului la activitățile nautice pentru care am închiriat Echipamentul este obligatorie purtarea vestelor de salvare furnizate de către AdventureTime.
 3. Declar și înțeleg ca Echipamentul va fi dezinfectat de către membrii AdventureTime anterior predării acestuia, ca măsura de combatere a răspândirii SARS- COVID 19.
 4. Declar și înțeleg ca mă voi prezenta la ora stabilita pentru ridicarea Echipamentului și ca în situația in care întârzii, membrii AdevntureTime pot modifica ora predării Echipamentului. Înțeleg ca această măsura este luată in scopul asigurării distanțării sociale.
 5. In cazul în care am optat pentru închirierea unui caiac de două locuri, declar că voi utiliza caiacul împreuna cu un membru cunoscut anterior.
 6. Declar și garantez că sunt apt din punct de vedere fizic și psihic pentru desfășurarea activității pentru care închiriez Echipamentul, că nu am cunoștință de nicio afecțiune fizică sau psihică care m-ar putea împiedica să desfășor activitatea pentru care închiriez echipamentul, sau care ar putea pune în pericol siguranța mea, a persoanelor care mă însoțesc, daca este cazul, sau a membrilor AdventureTime.
 7. Declar și garantez că nu voi consuma alcoolului sau substanțelor stupefiante înainte de închirierea Echipamentului sau pe durata desfășurării activității pentru care închiriez Echipamentul.
 8. Înțeleg că tehnica specifica utilizării Echipamentului îmi va fi prezentată de către membrii AdventureTime la momentul primirii Echipamentului in posesie.
 9. Declar și garantez că voi respecta întocmai instrucțiunile membrilor AdventureTime. Înțeleg și recunosc că orice comportament diferit de cel arătat de către membrii AdventureTime poate conduce la survenirea unor accidente care pot periclita integritatea mea fizică, integritatea fizică a persoanelor care mă însoțesc, daca este cazul, sau pot cauza daune materiale.
 10. Înțeleg și recunosc că AdventureTime nu va fi ținut răspunzător pentru vătămările corporale suferite de către mine pe parcursul desfășurării activității pentru care închiriez Echipamentul, cu excepția cazului în care vătămările sunt consecința directă a acțiunilor membrilor AdventureTime, săvârșite cu intenție sau neglijență gravă. Înțeleg si recunosc că voi fi singurul responsabil pentru eventualele vătămări suferite de către mine sau de către persoanele care mă însoțesc, daca este cazul, ca urmare a acțiunilor mele directe, precum și de integritatea și siguranța bunurilor si efectelor mele personale, cat si ale altor persoane care mi-au încredințat, spre depozitare, efectele lor materiale pe durata desfășurării activității pentru care închiriez Echipamentul.
 11. Subsemnatul înțeleg că pentru închirierea Echipamentului, AdventureTime prelucrează următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, serie și numărul CI/pașaport, număr de telefon. Subsemnatul înțeleg că închirierea Echipamentului nu este posibila fără furnizarea acestor date cu caracter personal. Prin prezenta, declar ca furnizez de buna-voie datele mele cu caracter personal, pentru a fi utilizate de către AdventureTime exclusiv in scopul închirierii Echipamentului.
 12. Durata procesării datelor cu caracter personal: AdventureTime va păstra informațiile cu caracter personal furnizate de către mine timp de 12 luni.
 13. Subsemnatul declar ca am fost informat de către AdventureTime ca potrivit Regulamentului UE 2016/679 pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, am următoarele drepturi: (1) dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea in care datele mele cu caracter personal sunt utilizate; (2) dreptul de a accesa datele mele personale respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea [deținătorul website-ului] cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc; (3) dreptul de a solicita corectarea informațiilor eronate pe care AdventureTime le are despre mine; (4) dreptul de a solicita ștergerea datelor mele cu caracter personal, de a solicita încetarea procesării sau colectarea datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute de lege; (5) dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către subsemnatul sau un alt furnizor de servicii; (6) dreptul de a semnala autorităților încălcarea drepturilor mele prevăzute prin Regulamentul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal – autoritatea de reglementare în România este: Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www. dataprotection.ro/)
 14. Subsemnatul ,declar că am citit, am înțeles si sunt de acord cu prevederile prezentei declarații pe proprie răspundere.
 15. În cazul închirierii Echipamentului de către un minor, confirmarea prezentei declarații trebuie realizata de către părinte/tutore. E-mailul de confirmare trebuie sa furnizeze numele, prenumele, e-mailul, seria și numărul CI/pașaport, numărul de telefon atât ale minorului care va închiria Echipamentul cat si ale părintelui/tutorelui.

 

Politica de anulare (retragere din contract)

 

 Știm că nu toate planurile ies mereu așa cum ne-am dorit.

 

Pentru aceasta îți oferim oportunitatea de a sta relaxat și dacă nu mai poți ajunge la eveniment îți oferim o returnare totală a sumei în următoarele situații:

 

 1. Dacă s-a schimbat locația evenimentului

 

 1. Dacă ți s-a anulat zborul*

 

 1. Dacă nu poți participa din cauza unui motiv medical*

 

 1. Dacă evenimentul a fost reprogramat

 

* Pentru situațiile 2 și 3, vom restitui suma achitata doar cererilor care sunt însoțite de informarea oficială din partea furnizorului de transport ce atestă că zborul a fost anulat, respectiv de documentul oficial din partea medicului de specialitate care confirmă absența din motiv medical.

 

Cererile trebuie să fie trimise în maxim 24 de ore după data de terminare a evenimentului.

 

 Sprijinim si incurajam activititatile pe care le promovam si venim in sprijinul vostru si in situatia in care nu mai puteti participa la un eveniment pentru alt motiv decat cele prezentate mai sus, caz in careva oferim un voucher valoric cu suma achitata, valabil pana la finalul sezonului din anul respectiv. Pentru claritate, in cazul in care anularea participarii la eveniment intervine pentru alte motive decat cele prezentate la.punctele 1-4, intelegeti ca nu veti primi inapoi suma platita, ci exclusiv un voucher valoric care va putea fi utilizat pentru participarea la alt eveniment AdventureTime.

 

 IMPORTANT! Achiziționarea de servicii de agrement este supusă excepțiilor OUG 34/2014, în conformitate cu art. 16 lit. l) din actul normativ menționat mai sus.

 

Toate achizițiile și rezervările făcute prin AdventureTime sunt finale și nu sunt rambursabile. În cazul unei anulari sau al unei cereri de modificare a rezervării, AdventureTime și furnizorii de servicii nu sunt obligați să onoreze aceste solicitări, iar întreaga sumă plătită este reținută de către furnizor, dumneavoastra urmand sa primiti un voucher valoric. Rambursările, dacă există, sunt furnizate la discreția exclusivă a AdventureTime și a furnizorilor de servicii.

 

În cazul anulării, amânării sau modificărilor majore de program, nicio altă cheltuială adiacentă (de transport, cazare sau alte taxe) nu va fi returnată. Anumite activități/evenimente au comisionul (indiferent de natura sa) adăugat peste prețul biletului sau voucherului valoric. In aceste situatii, valoarea voucherului va fi egala cu suma platita de catre dumneavoastra, minus cheltuilele adiacente (in cazul in care cheltuilelie adiacente nu au mai putut fi anulate).

 

In cazul in care in urma anularii evenimentului ati primit un voucher valoric, acesta poate fi utilizat dupa cum urmeaza:

 

pana la finalul anului calendaristic in curs, cu exceptia cazului in care ati agreat altfel, in scris, cu AdventureTime

 

– pentru inscrierea la orice eveniment marca AdventureTime. In cazul in care evenimentul include costuri adiacente (e.g. cazare) acestea nu vor putea fi acoperite din valoarea voucherului

 

– pentru inscrierea oricator persoane la un eveniment, daca valoarea voucherului o permite

 

– pentru inscrierea la mai multe evenimente.

 

Voucherele neutilizate pana la finalul anului calendaristic expira si nu mai pot fi utilizate ulterior.