Ture de caiac pe lacul Sangov

Turele de caiac organizate pe lacurile din Bucuresti sunt atat de la indemana si atat de relaxante, incat aceasta activitate poate fi practicata de oricine.

Aceste minunate iesiri nu au limita minim sau maxima de varsta, dar se adreseaza in general oamenilor care sunt deschisi catre a incerca ceva nou si oamenilor dorinici de a explora natura din caiace.

AdventureTime.ro este initiatorul acestei idei de ''Relaxare dupa Job in Caiace'' - ''Relaxare de Weekend in Caiace'', pe lacurile din si de pe langa Bucuresti.

Te temi ca te vei rasturna? Nu ar trebui sa te gandesti la astfel de idei ''nebunesti'', caiacele sunt foarte stabile, iar ghizii de caiac din echipa AdventureTime.ro, te vor calauzi si te vor invata toate tainele acestei activitati. Pentru a prinde un pic de curaj poate trebuie sa iti spunem ca instructorii au o experienta de peste 13 ani, dintre care 7 ani au fost la nivel de competitie si concursuri(medalii si multe podiumuri), iar restul anilor de organizat ture frumoase in toata Romania si in afara ei.

De ce sa alegi echipa AdventureTime.ro?

 • pentru caiacele de calitate oferite - iti punem la dispozitie cele mai faine caiace, cele mai stabile si colorate in nuantele naturii (verde, portocaliu, albastru, rosu, mov etc).
 • pentru vestele de salvare - da, ai citit bine, fiecare aventurier primeste cate o vesta de salvare ergonomica, curata, frumos colorata si cel mai important cu o flotabilitate mare.
 • pentru padele (vasle) - poate la caiac si vesta de salvare puteti face un compromis al calitatii, dar la padela (vasla) niciodata. De ce? Pentru ca o padela grea si ineficienta din punct de vedere al vaslirii, iti poate face expereinta de pe apa NEPLACUTA. Avand o experienta atat de mare in domeniul sporturilor nautice, am ales pentru voi padele de TOP din gama celor de touring - USOARE - MANEVRABILE - RANDAMENT MAXIM AL EFICIENTEI IN APA.
 • pentru echipamentul de protectie termica - pentru ca Romania este o tara cu temperaturi mai blande, pentru cei aventurosi nu inchidem niciodata sezonul de vaslit si venim in sprijin cu costume de neopren, incaltaminte de neopren, manusi de neopren si fustite pentru caiac. Toate aceste accesorii sunt special concepute pentru a va proteja in  sezonul rece si ganditi-va cat de spectaculos este sa mergeti in caiace, iar totul din jur sa fie acoperit de alb si pe apa sa fie o crusta subtire de gheata pe care o spargem cu caiacele.
 • pentru fotografii - avem toata bunavointa de a va face cele mai frumoase fotografii, dar trebuie sa tinem cont cu totii si de conditiile oferite de natura :) Nu plecam pe apa fara un aparat foto din gama profesionala, un GoPro si un aparat foto waterproof.
 • pentru profesionalism - ghizii cu o bogata experienta in activitatile nautice si in lucrul cu oamenii, vor fi prezenti tot timpul pe apa sa te indrume si sa te ajute acolo unde ai nevoie.

Unde organizam ture de caiace in si de pe langa Bucuresti?

 • Ture de caiac pe lacurile din Bucuresti - organizam ture de caiace pe lacul Herastrau, lacul Mogosoaia, lacul Cernica, Lacul Baneasa, Lacul Straulesti, Lacul Titan, Lacul Morii, Lacul Plumbuita si Lacul Pantelimon. Toate lacurile enumerate mai sus sunt practicabile din caiace, aproape in orice perioada a anului si partea interesanta este ca nici un lac nu seama cu celalalt.
 • Ture de caiac pe lacul Snagov - organizam ture de caiace pe lacul Snagov, inconjurati de nuferi albi si galbeni si de energia magica a lotusilor.
 • Ture de caiac in Delta Neajlovului - in parcul natural gasim Delta Neajlovului, a treia zonă umedă din țară după Balta Mică a Brăilei și Delta Dunării. Este a doua ca biodiversitate după Deltă și, de-alungul vremii aceasta s-a transformat în casa a 141 de specii de păsări și a 13 specii de pești.
  Spune-ti si voi, nu este un loc perfect de mers cu caiacul?

Inca nu te-am convins sa te alaturi AVENTURIERILOR?

 •  Atunci hai pe pagina noastra de facebook sa iti alegi fotografia preferata din miile afisate - Aici

Ne propunem astfel de activitati pentru a putea descoperi zonele MINUNATE din si de pe langa Bucuresti, pentru a ne relaxa dupa job/weekend si pentru a iesi din rutina zilnica.

Activitatile se adreseaza oamenilor care sunt apti din punct de vedere al sanatatii.

Pentru ati planifica urmatoarea tura de caiac, nu ezita sa intri la rubrica de: Toate Aventurile

De ce trebuie sa alegeti turele de pe lacul Snagov? Pentru ca aceasta tura ne da posibilitea de a evada din oras, fiind la numai 30 km de Bucuresti, si pentru cateva ore sa ne conectam cu apa, cu cerul, cu padurea; pentru ca aici este o oaza de liniste , pentru ca desi pare greu de crezut, aici puteti admira superbii lotusi egipteni, numiti si "suflarea vietii" in inscriptiile egiptene, pentru ca noaptea coboara sub apa iar dimineata se inalta si infloresc din nou, ei devenind un simbol al creatiei, al soarelui si al renasterii. De pe malul Nilului, lotusul egiptean a ajuns pe malul lacului Snagov, unde il putem admira si chiar bucura de el ca intr-o terapie, el chiar avand efecte euforizante si chiar halucinigene ;))). deci pentru o seara efervescenta e musai o tura pe lacul Snagov. Si dupa o asa voie buna datorita euforizantului lotus, sa ne reculegem putin si sa admiram indeaproape si musai din caiace frumoasa Manastire Snagov, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din sudul Romaniei. Ea este construita pe o mica insula din lacul Snagov, fiind ctitorita de Mircea cel Batran, atestata documentar pentru prima data in 1408.

De pe lacul Snagov mai putem vedea si Palatul Snavov, fost palat regal   , construit in anii 30 de catre Printul Nicolae, fratele lui Carol al II-lea

image description
Cea mai buna perioada:Din Martie pana in Noiembrie
Populare: lacul herastrau, lacul morii, lacul plumbuita, lacul baneasa, lacul snagov, lacul mogosoaia

Ture de caiac pe lacul Sangov

Relaxeaza-ti mintea si corpul intr-o minunata tura de caiace pe lacul Snagov